Ντε Μπρόινε: “Δεν μισώ τον Μουρίνιο για ό,τι έγινε στην Τσέλσι”

από AllAboutARIS

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποτελεί αναντίρρητα έναν από τους τοπ παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια και η εντυπωσιακή παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι και στην εθνική Βελγίου είναι η καλύτερη διαφήμιση για αυτόν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύντομο πέρασμα που είχε από την Τσέλσι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να του δίνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικά να του δείχνει την πόρτα της εξόδου των μπλε όταν και παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην Βέρντερ, πριν μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στην Βόλφσμπουργκ.

Όλα αυτά πάντως τα έχει αφήσει πολύ πίσω του ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που φρόντισε μέσω συνέντευξής του στο μέσο της πατρίδας του “Nieuwsblad” να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει η παραμικρή κακία από την πλευρά του απέναντι στον Μουρίνιο.

“Η Τσέλσι ήθελε πραγματικά να με κρατήσει και να μου δώσει μία ευκαιρία αλλά εγώ ήθελα να πάω στην Ντόρτμουντ. Είχα ένα καλό προαίσθημα για αυτό και έτσι λειτουργώ εγώ.

Έπαιξα για λίγο στην Τσέλσι όμως απέναντι στην Σουίντον στο LeagueCup, ήταν άθλιο. Είχα να παίξω έναν μήνα και έκανα τόσο άσχημο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα της League 2 οπότε όλα είχαν τελειώσει για μένα μετά από εκείνο το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μίλησα με τον Μουρίνιο. Απλά δούλευα και περίμενα την ευκαιρία μου. Όμως, είναι ένα μεγάλο ψέμα πως αν δουλεύεις σκληρά θα έρθει από μόνη της η ευκαιρία στο ποδόσφαιρο.

Ήθελα να φύγω τότε. Δεν έχω κρατήσει καμία κακία για τον Μουρίνιο, δεν είμαι παιδί. Απλά δεν λειτούργησε η συνεργασία μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X