Το μεταγραφικό τοπίο των επόμενων ωρών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναχώρηση του ΑΡΗ για την Αυστρία και η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγα 24ωρα, ίσως να είναι ο τελευταίος προάγγελος των πρώτων ουσιαστικών εξελίξεων στην ομάδα.

Οι “κιτρινόμαυροι’ πιέζονται πλέον περισσότερο από τον χρόνο και θέλουν μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσουν εκκρεμότητες και παράλληλα να έχουν κι άλλες συμφωνίες στα χέρια τους.

Ντιόπ και Καμάτσο

Ο Σενεγαλέζος ήταν να έρθει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η άφιξή του πήγε πίσω. Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι μπορεί να ερχόταν χθες το βράδυ αλλά οι εξελίξεις μεταφέρονται στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς γίνεται προσπάθεια να είναι αύριο στο αεροπλάνο για την Αυστρία.

Όσον αφορά τον Καμάτσο, σήμερα υπάρχει μία καθοριστική συνάντηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και του παίκτη, στην οποία εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο Πορτογάλος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα…

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, ο ΑΡΗΣ φουλάρει τις τελευταίες ώρες για ακόμα 4-5 κινήσεις, με στόχο να είναι το αργότερο ως την Πέμπτη στην Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου και του Λοβέρα εάν τελικά ο ΑΡΗΣ αποδεχθεί να συμπεριληφθεί στο deal της μεταγραφής του Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Φορ, χαφ, δεξί μπακ και ίσως ένας στόπερ είναι κάποιες από τις κινήσεις μπορεί να συμπεριληφθούν στις παραπάνω, με Γκρέι και Αϊχάδο να είναι περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ο ΑΡΗΣ θέλει να τις τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα