Ντροπή και μόνο που σκέφτεστε να κάνετε τον τελικό χωρίς κόσμο

από AllAboutARIS

Κι ενώ με τις τοποθετήσεις τους στην αρχή της χρονιάς, είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι φέτος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο, οι της ΕΠΟ φαίνεται πως για μία ακόμη φορά θα… κάνουν πίσω.

Αυτό μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς από όσα είπε ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του.

«Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος , με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες. Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».

Δεν είναι δυνατόν ολόκληρη ποδοσφαιρική ομοσπονδία να άγεται και να φέρεται από τον Μπέο και μόνο από τον Μπέο. Από την αρχή της χρονιάς ακούγαμε ότι φέτος υπάρχει προγραμματισμός για το Κύπελλο. Και τώρα επειδή πάει ο ΑΡΗΣ, πάτε να το κάνετε μόνο με μαθητές, λες και είναι δικό του το γήπεδο. Θα είναι η μέγιστη ξεφτίλα για την ΕΠΟ, αν γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο.

Άλλα γήπεδα δεν υπάρχουν; Γιατί όχι το ΟΑΚΑ, αφού πήρε άδεια για να γίνει συναυλία. Γιατί όχι το AEL FC Arena. Γιατί όχι το Κλεάνθης Βικελίδης, αφού ο ΑΡΗΣ έχει παίξει τελικό στην Τούμπα, αλλά και στο ΟΑΚΑ, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα. Με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Προτεινόμενα Άρθρα