Ντόρτμουντ: Πάνω από 200.000 οπαδοί στη φιέστα τίτλου

Με ανυπομονησία περιμένουν στη Ντόρτμουντ το προσεχές Σάββατο (27/5), αφού στην 34η και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga ο σύλλογος μπορεί να κατακτήσει το ένατο πρωτάθλημα της Ιστορίας του και πρώτο μετά το 2012.

Οι Βεστφαλοί σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και άφησαν στη δεύτερη θέση την Μπάγερν Μονάχου με δύο πόντους λιγότερους, ενώ, με νίκη πλέον στην έδρα τους επί της Μάιντς θα στεφθούν πρωταθλητές.

Ήδη η πόλη ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή και η αστυνομία εκτιμά ότι πάνω από 200.000 φίλαθλοι της ομάδας θα ξεχυθούν στους δρόμους την επόμενη μέρα για τη φιέστα της Ντόρτμουντ.

Το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές και το τρόπαιο θα ξεκινήσει τη διαδρομή στις 12:09 και η παρέλαση θα διαρκέσει τέσσερις ώρες.

Όσον αφορά τη μέρα του αγώνα, το γήπεδο θα είναι φυσικά ασφυκτικά γεμάτο για το ματς της Ντόρτμουντ κόντρα στη Μάιντς, ενώ σημειώνεται ότι εκεί θα βρίσκεται και το αυθεντικό τρόπαιο της Bundesliga και ένα αντίγραφο θα είναι στην Κολωνία, εκεί όπου θα αγωνίζεται η Μπάγερν Μονάχου.

«Χρυσό Παπούτσι»: Παραμένει… μακριά ο Χάαλαντ
Προηγούμενο άρθρο «Χρυσό Παπούτσι»: Παραμένει… μακριά ο Χάαλαντ
Επόμενο άρθρο Δόθηκε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις
Δόθηκε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News