Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ 2-2: Ο Κλάιντιστ με πέναλτι στο 82′ στέρησε το τρίποντο από τους Βεστφαλούς

από AllAboutARIS

Μετά την ισοπαλία με την Μπόχουμ, η Ντόρτμουντ μοιράστηκε από έναν βαθμό και με τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να λήγει 2-2 για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί με δύο γκολ στο 7′ και το 15′ είχαν το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 61′, ενώ ο Κλάιντιστ ισοφάρισε στο 82′ από την άσπρη βούλα.

Αρχικά, το σκορ άνοιξε ο Μπραντ, ο οποίος με ένα φοβερό πλασέ νίκησε τον Μίλερ για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζαν.

Στο δεύτερο μέρος, η Χάιντενχαϊμ μείωσε με το σουτ του Ντινκτσί, για να έρθει λίγο πριν το φινάλε ο Κλάιντιστ και να φέρει το ματς στα ίσια, στήνοντας την μπάλα από τα 11 βήματα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Βολφ, Σούλε, Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαϊνί, Σάμπιτσερ (89′ Μουκοκό), Καν, Μπραντ, Μάλεν, Αλέ (78′ Φίλκρουγκ), Αντεγέμι (64′ Νμέτσα).

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Τραορέ, Μαϊνκά, Σίρλσλεμπεν, Τέουερκαουφ, Μαλόνεϊ, Τομάλα (46′ Πιέριντζερ), Ντινκτσί (90′ Πικ), Μπεκ (62′ Ντοβένταν), Μπέστε (90+11′ Σέσα), Κλάιντιστ.

Προτεινόμενα Άρθρα