Ξέσπασε ξανά ο Μουρίνιο!

από AllAboutARIS

Η πίκρα και ο εκνευρισμός ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον πρώτο χαμένο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του. Από το μετάλλιο της δεύτερης θέσης που πέταξε εξέδρα και σε έναν τυχερό νεαρό φίλαθλο, ως τις αιχμές κατά της διαιτησίας και το ξέσπασμα στο πάρκινγκ με βωμολοχίες κατά του Άντονι Τέιλορ, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε σε μεγάλη ένταση και πρωταγωνίστησε στο «τρίτο» ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το φινάλε του αγώνα βρίσκει τον Πορτογάλο τεχνικό μετέωρο αναφορικά με το μέλλον του, όπως είπε και στις αρχικές του δηλώσεις σχετικά με το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρώμη. Οι ηχηρές ατάκες πάντως δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού σε συνέχεια των λεγομένων του εξέφρασα παράπονα και από την ίδια τη διοίκηση της Ρόμα.

Συγκεκριμένα, ο «Special One» δήλωσε ότι αξίζει περισσότερα και πως έχει κουραστεί να είναι εκείνος που φωνάζει συνεχώς στα media, ζητώντας περισσότερη στήριξη σε όλα τα επίπεδα ως προαπαιτούμενο για να παραμείνει στην ομάδα.

«Θέλω να μείνω, αλλά οι παίκτες μου αξίζουν περισσότερα και αξίζω κι εγώ περισσότερα. Θέλω να παλέψω για να έχω περισσότερα. Είμαι λίγο κουρασμένος να είμαι προπονητής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, αυτός που βγαίνει μπροστά και λέει ότι μας έκλεψαν… Έχω βαρεθεί λίγο να είμαι όλα αυτά. Αλλά θέλω να μείνω με τους όρους που θα μου επιτρέψουν να δώσω περισσότερα. Δεν θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν και νομίζω ότι αυτό είναι καλό νέο: μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά δεν είμαστε ακόμα ομάδα Champions League. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή για να παίξουμε στο Europa League και θέλουμε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X