«Ξέσπασε» στον Πανσερραϊκό ο Παναιτωλικός (hls)

από AllAboutARIS

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε πειστική εμφάνιση και νίκησε με σκορ 3-0 τον Πανσερραϊκό στην 1η αγωνιστική, ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς και ξεπερνώντας Κηφισιά και Βόλο, αν και ακόμη έχει… δουλειά να κάνει ώστε να αισθανθεί ασφαλής για την παραμονή.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προβλημάτισε με την εμφάνισή της. Οι Σερραίοι απείλησαν ουσιαστικά μία φορά την εστία του Τσάβες, στο 1ο λεπτό, και από εκεί και πέρα έμειναν μακριά από ποιοτικές τελικές. Βαθμολογικά, βρίσκονται πλέον στους 27 βαθμούς, χωρίς για την ώρα να… αγχώνονται.

Τρεις διαφορετικοί σκόρερ για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Χουάνπι, έκαναν το 2-0 με τον Χάρη Μαυρία στο 34′ και ολοκλήρωσαν την άνετη επικράτησή τους με τον Σεμπαστιάν Λομόνακο στις καθυστερήσεις.

 

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Ταμπίτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+1’ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+1’ Μπαμπόκ), Ντουάρτε (89’ Μπελεβώνης), Ντίας (83’ Λιάβας), Καρέλης (83’ Λομόνακο).

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (90’ Σοφιανός), Διαμάντης (65’ Μούργος), Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46’ Ουεντραόγκο), Μορέιρα, Τομάς (65’ Μπετανκόρ), Ντανκερλούι (46’ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Άλεξιτς.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας

Τέταρτος: Τσέτσιλας

VAR: Ευαγγέλου, Νιδριώτης

Προτεινόμενα Άρθρα