Ξανά θύμα ρατσιστικής επίθεσης o Βινίσιους, παιδάκι τον αποκαλούσε “μαϊμού” (vid)

από AllAboutARIS

Για ακόμη μία φορά η La Liga είναι υποχρεωμένη να διερευνήσει περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης στο Μεστάγια, με θύμα τον Βινίσιους. Πέρα όμως από τα παράπονα της Ρεάλ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Βαλένθια,  στο επίκεντρο βρέθηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Μάιο, στον αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ στο Μεστάγια, ο Βινίσιους είχε δεχθεί μία σοκαριστική ρατσιστική επίθεση. Το θέμα πήρε τεράστια έκταση παγκοσμίως, αφού σύμφωνα με την ισπανική ομοσπονδία εκατοντάδες οπαδοί της Βαλένθια συμμετείχαν στο ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Βινίσιους, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές καταγγελίες.

Αυτή τη φορά δεν καταγράφηκαν ανάλογης έκτασης περιστατικά, ωστόσο και πάλι υπήρξαν παρατράγουδα, με αρνητικό πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί, το οποίο σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το βραζιλιάνικο ESPN αποκαλούσε τον Βινίσιους “μαϊμού”. Το βίντεο το κατέγραψε μία γυναίκα και το παρέδωσε στις τοπικές αρχές. Στις εικόνες καταγράφεται και η μητέρα του μικρού φίλου της Βαλένθια, η οποία μόλις αντιλαμβάνεται την κάμερα εκνευρίζεται.

Προτεινόμενα Άρθρα