Ξανά κορυφή για τον ΑΡΗ μετά από τέσσερα χρόνια!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ πάει δίχως “φρένα”, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Καλλιθέας και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας με το πέρας της 9ης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πρώτοι και μετά τη Λαμία αλλά προσωρινά, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική. Τώρα όμως σταθεροποιήθηκαν στην 1η θέση και με αυτήν θα πάμε στο ντέρμπι της Κυριακής (27/10) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Είναι η πρώτη  φορά μετά από τέσσερα χρόνια… παρα έναν μήνα που ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε αυτή τη θέση με την ολοκλήρωση μίας αγωνιστικής. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 22 Νοεμβρίου όταν κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (0-1) και έφτασε τους 22 βαθμούς, χάνοντας την πρώτιά μία αγωνιστική μετά εξαιτίας της ήττας με 1-2 από τον Ολυμπιακό.

Πλέον είναι στο χέρι των “κιτρινόμαυρων” να μείνουν ψηλά και ειδικότερα στην 1η θέση, έχοντας μπροστά τους ένα αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα ειδικά μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Βόλος και ΑΕΚ είναι τα αμέσως επόμενα ματς μέχρι το φινάλε του 1ου γύρου, η αυλαία του οποίου πέφτει στις 30 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προτεινόμενα Άρθρα