Ξανά στο προσκήνιο ο Μαζικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Λούμορ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζει την κίνησή του για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ο Γκανέζος δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν σε μία… γνώριμη περίπτωση, του Μπράντλεϊ Μαζικού.

Ο παίκτης έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι πριν περίπου έναν μήνα και υπήρξαν επαφές με την πλευρά του, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν σε εκείνο το χρονικό σημείο λόγω και μίας απόστασης που υπήρχε στο οικονομικό.

Ο ΑΡΗΣ βέβαια δεν ξέχασε την περίπτωσή του και την ενεργοποίησε ξανά, βλέποντας διάθεση από τον Κονγκολέζο να να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα, λόγω και των εξελίξεων με τον Λούμορ.

Το who is who

Ο Μαζικού είναι γεννημένος στη Γαλλία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Λοριάν. Εκεί κατέγραψε 24 συμμετοχές αλλά μόλις μία στην πρώτη ομάδα ενώ παράλληλα είχε δοθεί δανεικός σε Δουνκέρκη (23 συμμ.) και Σολέ (27 συμμ,)

Η ποδοσφαιρική του Ιθάκη έμελλε να βρεθεί στη Βουλγαρία, όπου μετακόμισε το 2019 και μέσα σε μία τριετία είχε 100 συμμετοχές, 4 γκολ και 11 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X