Ξεκάθαρος ο ΑΡΗΣ στην ΓΑΔΑ: “Θα το πάμε μέχρι τέλους – Ακολουθούν οι μηνύσεις”

Νέες εξελίξεις προκύπτουν καθημερινά σχετικά με την επίθεση των ΜΑΤ στους οπαδούς του ΑΡΗ, το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι.

Η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους και αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπιλίρης κατά την χθεσινή του παρουσία στη ΓΑΔΑ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ βρέθηκε στο αρχηγείο της Αστυνομίας και είχε συνάντηση με τους επικεφαλείς του τμήματος αθλητικής βίας, οι οποίοι έδειξαν να ανταποκρίνονται αρκετά καλά και με διάθεση να γίνει έρευνα ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν ευθύνες.

Ο ΑΡΗΣ κατέθεσε τα στοιχεία των φιλάθλων που τραυματίστηκαν από την επίθεση των ΜΑΤ και η Αστυνομία προχωράει στη διαδικασία των καταθέσεων, μελετώντας παράλληλα και το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια της.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τις αρχές για να τρέξει άμεσα η υπόθεση και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους πρέπει, μέχρι να κλείσει οριστικά ο φάκελος.

 

Super 3: “Σάλο αδελφέ μας, καλό παράδεισο” (pic)
Προηγούμενο άρθρο Super 3: “Σάλο αδελφέ μας, καλό παράδεισο” (pic)
Επόμενο άρθρο Super League: “Πέρασε” από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός – Δοκάρι στο 89′ για τον Παναιτωλικό
Super League: “Πέρασε” από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός – Δοκάρι στο 89′ για τον Παναιτωλικό

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News