Ξεκίνησε η δίκη του Σέρχιο Κόκε – Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας

από AllAboutARIS

Η εισαγγελία της Μάλαγα εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Σέρχιο Κόκε και τους υπόλοιπους κατηγορούμενης της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης με την προοπτική επιβολής μικρότερων ποινών.

Ο Σέρχιο Κόκε είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα για διάστημα 20 μηνών βρέθηκε στη φυλακή. Βάσει του κατηγορητηρίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, θεωρείται εγκέφαλος της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης. Η δίκη του Σέρχιο Κόκε και των υπολοίπων 17 κατηγορούμενων άρχισε χθες και σύμφωνα με τα ισπανικά media, η εισαγγελία της Μάλαγα εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας το οποίο θα οδηγήσει στη μη εκτέλεσης μέρους της ακροαματικής διαδικασίας και στην επιβολή μικρότερων ποινών.

Η δίκη διεξάγεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα, μάλιστα απουσίαζε ένας εκ των κατηγορούμενων και διατάχθηκε έρευνα και η σύλληψή της. Το ενδεχόμενο συμφωνίας θα φανεί μέχρι τις 2 Μαΐου. Βάσει του κατηγορητηρίου, ο Σέρχιο Κόκε αντιμετωπίζει φυλάκιση έως και 16 ετών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ καθώς κατά τον εισαγγελέα ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ηγετικό ρόλο στη φερόμενη εγκληματική οργάνωση και την ευθύνη της απόφασης τόσο για την αγορά των ναρκωτικών ουσιών όσο και για τη διακίνησή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X