«Ξεκαρδίστηκα στα γέλια με τις διαμαρτυρίες Παπαϊωάννου-Γρηγορίου»

από AllAboutARIS

Με γραπτή δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες του Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Μιχάλη Γρηγορίου για τη διαιτησία στο παιχνίδι του ΑΡΗ με τη Λαμία. Μάλιστα, χαρακτηρίσει την ομάδα της Φθιώτιδας ως… ανέκδοτο.

Αναλυτικά η δήλωση του αφεντικού των “βυσσινί”, που έχει τίτλο, “Σχόλιο κ. Αλέξη Κούγια για τις διαμαρτυρίες Παπαϊωάννου – Γρηγορίου για την διαιτησία Κουμπαράκη και εποπτών στο παιχνίδι με τον Άρη”:

Διάβασα και είδα τις διαμαρτυρίες του Παπαϊωάννου και του Γρηγορίου για την διαιτησία για τον παιχνίδι με τον Άρη και έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Η ομάδα ανέκδοτο στην Super League 1, με το γήπεδο κοτέτσι που από τότε που εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι, έχει βάλει γκολ με πέντε παίκτες οφσάιντ στον κρισιμότερο αγώνα της, την περσινή σεζόν όποτε γλιστρούσε ο Deletic στο γήπεδο βουρκότοπος – πισίνα – χιονοδρομικό κέντρο έπαιρνε τα πέναλτι σαν στραγάλια, η ομάδα του Ζαχαριάδη, Σκουλά και Παπαδόπουλου που ο ιδιοκτήτης της είχε το θράσος να πανηγυρίζει όταν μας ανακαλούσαν τα δελτία μισή ώρα πριν αρχίσει το μεταξύ μας παιχνίδι τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου, Δέδες, Διακοφώτης, Γιαρένης και Φρέρης (έρχεται η ώρα τους να λογοδοτήσουν και να μας αποζημιώσουν) και ο γιός του τσοπάνη που ξαφνικά έγινε εκατομμυριούχος όπως ο ίδιος δήλωσε σε χθεσινές του δηλώσεις, με χαρακτήριζε μπαταξή, ενώ ο ίδιος μου χρωστάει ακόμη 10.000€ από την υπόθεση Fation και γνωρίζει ότι επί 41 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων και δεν οφείλω ούτε ένα ευρώ σε χιλιάδες ποδοσφαιριστές και προπονητές που τους έδωσα ψωμί και τους έκανα γνωστούς στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, τολμάει να κατηγορεί την διαιτησία που χωρίς αυτή και τον Γιάννη Παπαδόπουλο η ομάδα του θα έπαιζε ντέρμπυ ακόμα με το Λιανοκλάδι.

Τώρα αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Γρηγορίου, τι σημαίνει να κάνει προετοιμασία ο Γρηγορίου και όχι ο προηγούμενος και τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι αυτό το προπονητικό έκτρωμα, που σε μας τον έκανε μάγκα ο Warda και ο Κace, στην Λαμία ο Παπαδόπουλος και ο Deletic και στην Κέρκυρα ο Λιπάντσης και οι γνωριμίες του.

Δεν έχει καταλάβει ο Παπαϊωάννου ότι όταν μπλέξεις, «με αυτούς που έχεις μπλέξει», έχεις πάντα και ημερομηνία λήξης και στο τέλος θα μείνει με τον Τσικνή των εκλογών της ΕΠΣ Λαμίας και τον άλλο τον χοντρό τον Συρογιάννη να πίνουν καφέ στην Γραβιά και να ψάχνουν από τους ήρθε.

Δυστυχώς δεν υπάρχει και η εκπομπή του Θωμαΐδη στο Οpen με το 1,5% τηλεθέαση και με την σιτεμένη την μπεμπέκα να του κάνει στημένες ερωτήσεις και να συκοφαντήσει εμένα που τον έχω ευεργετήσει κατ’ επανάληψη με την επιστήμη μου.

Περιμένω να δω εάν ο νέος ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για τις χθεσινές του δηλώσεις του ασκήσει δίωξη και να τον καλέσει σε απολογία, γιατί εμένα οι προστάτες του με έχουν καταδικάσει και έχω πληρώσει περισσότερα από 900.000€ σε πρόστιμα για δηλώσεις μου για την διαιτησία και ο Τζαφέρης δεν δέχθηκε τα τελευταία 55.000€ να τα εισπράξει από το solidarity και μία ώρα πριν τελειώσει η προθεσμία των μεταγραφών αναγκάστηκα να τα πληρώσω μετρητά, ενώ προηγουμένως με κορόιδευε για να με κοιμίσει.

Τους την χάρισα με τα δύο προηγούμενα Koriopolis, αλλά η ΑΕΛ και εγώ θα τα εισπράξουμε όλα και από όλους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X