Ξεκινάει για το… +7!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη ένα Σάββατο με αγωνιστική δράση για τον ΑΡΗ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο και ξεκινάει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (31/08).

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” στις Σέρρες ήταν πευτυχημένη, με τρεις σημαντικούς βαθμούς και την ώθηση που χρειαζόνταν για το εντός έδρας ματς του επόμενου Σαββάτου κόντρα στους Αρκάδες.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και με νίκη επί των Αρκάδων θα πάει με επτά στη διακοπή των Εθνικών, μετρώντας μονάχα την απώλεια δύο πόντων στο Περιστέρι ελέω… Τσακαλίδη και του ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.

Ολα αυτά με φόντο ένα ματς στο οποίο οι παίκτες δεν θα έχουν για πρώτη φορά φέτος τον κόσμο στο πλευρό τους, εξαιτίας της ποινής μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον ΑΡΗ, με το “Κλεάνθης Βικελίδης” να ανοίγει τις θύρες του την 5η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάντζιος μετράει ακόμα μία επιστροφή από σήμερα και συγκεκριμένα του Ζαν Ζουλ που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας από τον περσινό τελικό Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα