Ξεκινάει η προετοιμασία για Αγρίνιο

Σε ρυθμούς προπονήσεων και πάλι από σήμερα ο ΑΡΗΣ, έπειτα το χθεσινό ρεπό του Χερμάν Μπούργος.

Η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο και αρχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (28/08) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό μετά την πρεμιέρα και θέλει να αποφύγει εκπλήξεις στο Αγρίνιο ώστε να συνεχίσει έτσι και παράλληλα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τη δύσκολη απόφαση με τους ξένους.

Ο Ιτούρμπε εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στην αποστολή και θα φανεί ποιος εκ των Ζερβίνιο ή Οντουμπάτζο θα μείνει εκτός.

 

Βόλος: Αθλητής του πόλο έχασε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε υπάλληλος περιπτέρου
Προηγούμενο άρθρο Βόλος: Αθλητής του πόλο έχασε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε υπάλληλος περιπτέρου
Επόμενο άρθρο Η “πρώτη” του Ενκουλού και το…. χρονοδιάγραμμα
Η “πρώτη” του Ενκουλού και το…. χρονοδιάγραμμα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News