Ξεμπρόστιασμα ΕΠΟ και Σαράκη – Η ελληνική πατέντα του άρθρου 45 που δεν υπάρχει στην UEFA! (pics)

από AllAboutARIS

Για σήμερα μεταφέρονται οι εξελίξεις όσον αφορά την έφεση του Βασίλη Σαράκη για τον ΑΡΗ, σχετικά με τη συμμετοχή ντου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το θέμα ουσιαστικά θεωρείται τελειωμένο υπέρ των “κιτρινόμαυρων” και απλά εντός της ημέρας αναμένεται η ενημέρωση της UEFA προς την ΕΠΟ εγγράφως, κόβοντας τον βήχα όσων ήθελαν να “πετάξουν” πραξικοπηματικά την ομάδα εκτός Ευρώπης.

Οι συντονισμένες κινήσεις των “κιτρινόμαυρωνν” έφεραν άμεσα αποτελέσματα σε διάστημα μίας εβδομάδας, αξιοποιώντας το πόσο ξεκάθαροι είναι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε σχέση με την… ελληνική πατέντα του άρθρου 45.

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύεται του λόγου το αληθές, αφού άλλα πράγματα αναφέρει το άρθρο 45 της ΕΠΟ και άλλα το αντίστοιχο της UEFA, που δεν αναφέρει πουθενά ως ημερομηνία την 31η Ιανουαρίου.

Αντιθέτως το άρθρο 50 είναι πιστή αντιγραφή των όσων αναφέρει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο δικό της και αποδεικνύει το δίκιο του ΑΡΗ, σημειώνοντας αμφότερες ότι μία ομάδα πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου να αποδείξει ότι τακτοποίησε τις εκκρεμότητες της έως την 31η Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους.

Το τελειωτικό… χτύπημα για όσους ήθελαν σκοπίμως να βλάψουν τον ΑΡΗ, έρχεται από το άρθρο 53 που ΤΟΝΙΖΕΙ ότι σε οποιαδήποτε παρερμηνεία ή ασάφεια, υπερισχύει το αγγλικό κείμενο. Δηλαδή όσα λέει η UEFA και πάνω στα οποία βασίστηκε ο ΑΡΗΣ, δικαιώνοντας τον περίτρανα.

Προτεινόμενα Άρθρα