Ξεφτίλα χωρίς τέλος στην ΕΠΟ

από AllAboutARIS

Οι μάσκες έπεσαν. Όλα αποκαλύφθηκαν και η κατάσταση μοιάζει πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης φέρεται να κατέθεσε έφεση για την ευρωπαϊκή άδεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία πηγαίνει πλέον να εκδικαστεί στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας. Όπως τουλάχιστον ενημερώνουν οι γνωστοί κύκλοι επικοινωνίας, αν και μέχρι στιγμής οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Ο κ. Σαράκης λοιπόν. Αυτός που τοποθέτησαν στη θέση του Δημητρίου και από την αρχή είχαμε επισημάνει την… ύποπτη αυτή κίνηση. Μιλάμε για έναν δικηγόρο που είναι νομικός της ΕΠΟ, εδώ και 25 χρόνια, άρα αντίδικος του ΑΡΗ σε πολλές υποθέσεις. Κι ανακάλυψαν τώρα υπόθεση Παλαθουέλος. Με τα 4 μέλη της επιτροπής αδειοδοτήσεων, να αποφασίζουν ότι ανήκει στις υποχρεώσεις του επόμενου ελέγχου κι όχι αυτής της αδειοδότησης που αφορά μέχρι τις 31/12. Αφού για το θέμα Παλαθουέλος η απόφαση έχει βγει στις 27 Ιανουαρίου.

Επιπρόσθετα για να επηρεάσει οποιοδήποτε έλεγχο αδειοδότησης, θα πρέπει να έχει σύμβαση με την ομάδα. Μόνο που ο Παλαθουέλος είναι υπόθεση της παλιάς ΠΑΕ, άρα ουδέποτε έχει υπογράψει σύμβαση με τη νέα. Η απόφαση του Σαράκη να καταθέσει έφεση είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης. Όλοι αντιλαμβάνονται από που εκπορεύονται όλα αυτά και το τι συμβαίνει.

Κι αυτή η σιωπή της ΑΕΚ είναι εκκωφαντική. Η ΑΕΚ που έλεγε ότι δεν θα κάνει ένσταση για τις κάρτες υγείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί θέλει να παίρνει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά. Τώρα διαβάζουμε ρεπόρτερ της να κάνουν λόγο για ελπίδες Ευρώπης.

Όπως και να έχει, όπως με τον Λάσκοφ, έτσι και τώρα, ακόμη και πάλι να στήσουν υπόθεση και να πάει στη δευτεροβάθμια και να γίνει… πραξικόπημα,  η UEFA έχει τον τελευταίο λόγο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X