“Οδεύει στο MLS ο Ντάτκοβιτς”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς ολοκλήρωσε ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Καρταχένα, στο δεύτερο μισό της σεζόν με 19 συμμετοχές, χάνοντας ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και αυτό λόγω τραυματισμού.

Ο Κροάτης στόπερ, βρίσκεται εκτός των πλάνων των “Κιτρινόμαυρων”, εφόσον αυτοί μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αυτή που επιθυμεί να κρατήσει τον Τόνι Ντάτκοβιτς είναι η Καρταχένα, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας, Πάκο Μπελμόντε παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό “La 7 TV” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μεταγραφικά θέματα.

Ο πρόεδρος της Καρταχένα σύμφωνα με το “efesista.es” αναφέρει ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή -που αρνήθηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας- τα βρήκε σε όλα με την ομάδα που αγωνίζεται ως δανεικός και το μόνο κομμάτι που απέμενε ήταν το τι θα γίνει με τον ΑΡΗ – ο οποίος περιμένει το CAS.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τον Πάκο Μπελμόντε, ο Κροάτης στόπερ οδεύει προς το MLS, όπου του έχει κατατεθεί μια “ακαταμάχητη” προσφορά και συνεπώς η Ισπανική ομάδα έπαψε να ασχολείται με την περίπτωση του και ήδη κοιτάζει αλλού!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X