Οι έξι παίκτες που θέλει να διώξει η Γιουβέντους

από AllAboutARIS

Η Corriere dello Sport παρουσίασε ονόματα έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Γιουβέντους το Τορίνο τον Ιανουάριο. Ο πρώτος είναι ο Ράμσεϊ, ο οποίος πήγε στη Γιουβέντους το 2019. Κοστολογείται στα δύο εκατομμύρια ευρώ και λαμβάνει επτά εκατομμύρια.

Ο ΜακΚένι είναι ο δεύτερος, με τον 23χρονο Αμερικανό να βρίσκεται στους μπιανκονέρι από το 2020. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αξία του είναι 19 εκατομμύρια ευρώ και ο μισθός του τρία εκατομμύρια. Η λίστα συνεχίζεται με τον Ραμπιό. Ο Γάλλος κοστολογείται στο ένα εκατομμύριο, με τις απολαβές να φτάνουν τα επτά εκατομμύρια.

Το τέταρτο όνομα στη λίστα είναι εκείνο του Άρθουρ, ο οποίος είχε γίνει ανταλλαγή με τον Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα. Η αξία του φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή καθώς φτάνει τα 60 εκατομμύρια, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Μία μεγάλη πώληση για την ομάδα του Τορίνο, αν τα καταφέρει, θα είναι αυτή του Κουλουσέβσκι. Ο Σουηδός επιθετικός αξίζει 25 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ενώ λαμβάνει κάθε χρόνο τρία εκατομμύρια. Τέλος, ο Μπέντανκουρ είναι ακόμη ένας παίκτης που ο Γιουβέντους θέλει να “πετάξει” από πάνω της. Η αξία του; Επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μισθός του αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X