Οι αποφάσεις για Ολλανδία και οι προσθήκες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από σήμερα ο ΑΡΗΣ επιστρέφει σε ρυθμούς προετοιμασίας μετά το σύντομο… διάλειμμα της Τρίτης, μετρώντας αντίστροφα πλέον για το ταξίδι του στην Ολλανδία.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στα χέρια του τη βάση που μπήκε με το πρώτο στάδιο της Πτολεμαΐδας, όχι όμως στη μορφή που θα ήθελε εξαιτίας της έλλειψης νέων προσώπων.

Αυτές είναι που δυσκολεύουν το έργο του προπονητή για να πάρει αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με πιο απλά λόγια, εάν ο ΑΡΗΣ δεν κάνει μεταγραφές έως το Σάββατο τότε δύσκολα ο Μάντζιος θα κάνει ξεσκαρτάρισμα στο υπάρχον υλικό και η λογική λέει ότι όσοι ήταν στην Πτολεμαΐδα θα βρεθούν και στο Ρότερνταμ. Τόσο δηλαδή παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά και οι “μικροί” που προήλθαν από τα τμήματα υποδομής.

Εάν το σκηνικό αλλάξει άρδην μέσα στα επόμενα 24ωρα, τότε είναι πιθανό να επηρεάσει και τα τωρινά δεδομένα του ρόστερ, αφήνοντας κάποιους παίκτες στη Θεσσαλονίκη. Για την ώρα όμως δεν κρίνεται τόσο εύκολο, ίσως με εξαίρεση τον Μόουζες Οντουμπάζιο και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ τα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα