Σε λίγες μέρες ο ΑΡΗΣ ταξιδεύει στο Βέρμιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, με μία δεδομένη βάση παικτών από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα κάποια μεταγραφή.
Τα νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να απουσιάσουν πάντως από τα 3-5 Πηγάδια, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν για το έμψυχο υλικό της Κ-19.
Αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιώργος Χωριανόπουλος καθυστέρησε χθες την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το παιχνίδι της Κ–19 κόντρα στον Ατρόμητο, ενημερώνοντας εν συνεχεία τον Άκη Μάντζιο για τα συμπεράσματα που έβγαλε.
Ο τεχνικός του ΑΡΗ είχε ήδη μία εικόνα από το report των Κικερίδη και Μελισσά, που παρακολούθησαν τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αποφασίζοντας άμεσα εάν θα καλέσει τελικά κάποιους από τη 2η ομάδα και ποιοί θα είναι αυτοί.