Οι βασικές κινήσεις, η ημερομηνία του CAS και οι έτοιμες επιλογές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είχε μεταξύ άλλων και μεταγραφικό… τόνο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ, Γιώργο Κικερίδη, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Άκη Μάντζιο που παραμένει στην Πελοπόννησο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις βασικές κινήσεις της ομάδας και τις επιλογές παικτών που έχει αυτή τη στιγμή, με αρκετούς από τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές ή και συμφωνίες.

Ολο το βάρος έχει πέσει σε αυτές τις κινήσεις, που αποτελούν προτεραιότητα, για τις οποίες ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να… οπλίσει εφόσον πάρει έγκριση από το CAS για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Στην Αλκμήνης υπάρχει η αίσθηση ότι η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει αρκετά γρήγορα, δηλαδή στις 15-16 Μαΐου, με την σταθερά συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι θετική. Κάτι που θα βοηθήσει ώστε να προχωρήσει άμεσα η ενίσχυση του ρόστερ. Είναι όμως προετοιασμένοι και για το ενδεχόμενο να αργήσει, ίσως και μέχρι τον Ιούλιο.

Σε κάθε περίπτωση ο Καρυπίδης παραμένει αποφασισμένος για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, παρά τα όποια εμπόδια, με επιλογές συμβολαίων που είναι μεγαλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα στο ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X