Οι Δανοί εμπλέκουν ΑΡΗ με Σίστο!

από AllAboutARIS

Το πρώτο μεταγραφικό σενάριο για τον ΑΡΗ εν όψει καλοκαιριού είναι γεγονός και έρχεται από τη Δανία.

Η ιστοσελίδα tipsbladet σημειώνει ότι η Μίντιλαντ έχει βγάλει στο “σφυρί” τον Πιόνε Σίστο έναντι 600 χιλιάδων ευρώ, αναφέροντας στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που έδειξαν ενδιαφέρον ήταν και ο ΑΡΗΣ.

“Η περασμένη εβδομάδα προσέφερε επίσης μια συγκεκριμένη προσέγγιση από την Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, που θέλει να αγοράσει τον Pione Sisto το καλοκαίρι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν θα πληρώσει επτά εκατομμύρια κορώνες (περίπου 600.000 ευρώ), που ήταν το τίμημα στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι Μίντιλαντ και η Μάλμε. Οι αντίπαλοι του ΑΡΗ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, είναι επίσης στην εικόνα”, αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Σίστο γεννήθηκε στην Ουγκάντα αλλά μεγάλωσε στη Δανία με την οποία είναι 26 φορές διεθνής. Το 2012 τον πήρε η Μίντιλαντ στα τμήματα υποδομής της και το 2016 τον πούλησε έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Θέλτα Βίγκο, ενώ το 2020 τον αγόρασε ξανά έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Με την Μίντιλαντ έχει συνολικά 214 συμμετοχές, 46 γκολ και 21 ασίστ, την τετραετία που ήταν στη Θέλτα είχε 135 ματς, 18 γκολ και 14, ενώ με την Εθνική Δανίας έχει 26 συμμετοχές και 1 γκολ, με παρουσία μάλιστα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X