Οι διαφορετικές συνθήκες του Αγρινίου και ο… κακός δαίμονας

Στην πρεμιέρα της Super League ο ΑΡΗΣ ευτύχησε να βρει απέναντί του μία ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, άρα κατ’ επέκταση έδινε και χώρους.

Αυτό ίσχυε και για τον Παναιτωλικό μέχρι πέρυσι, όμως φέτος τα δεδομένα μοιάζουν αρκετά διαφορετικά για το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζει φέτος μία πολύ διαφορετική προσέγγιση, πιο compact και περισσότερο ανασταλτική. Εικόνα που έδειξε τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και σε αυτό της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΑΡΗΣ αναμένεται να δυσκολευτεί όσον αφορά τους χώρους που θα βρει στο Αγρίνιο, πάνω-κάτω δηλαδή όπως και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύονται στην παραγωγή φάσεων σε τέτοιες καταστάσεις αγώνα και αύριο ίσως χρειαστούν το κάτι παραπάνω τακτικά και ατομικά, ώστε να κάνουν τη ζωής τους πιο εύκολη και να φύγουν με τη νίκη από το Αγρίνιο. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους άλλωστε που ο Χερμάν Μπούργος σκέφτεται πιο… ζεστά τη χρησιμοποίηση του Μάνου Γκαρθία από το ξεκίνημα του αγώνα.

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Πάνω από 840.000 ευρώ η λεία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Πάνω από 840.000 ευρώ η λεία (vid)
Επόμενο άρθρο Τα σενάρια για τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου (vid)
Τα σενάρια για τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News