Οι δρόμοι της υπόθεσης Οριόλ

από AllAboutARIS

Η χθεσινή μέρα ολοκληρώθηκε με άσχημα μαντάτα για τον ΑΡΗ από την υπόθεση του Οριόλ Λοθάνο και το σοκ με την απόφαση του CAS να καταβάλει στον Ισπανό κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ!

Το εν λόγω αποτέλεσμα εντάσσεται στη… σφαίρα του παράλογου αφού τα χρήματα αυτά δεν είναι δεδουλευμένα και το ίδιο διάστημα ο παίκτης αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα. Είναι κάτι όμως που δεν αλλάζει και η ομάδα καλείται να δώσει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι τις 30/09 του τρέχοντος έτους. Εκτός αν…

Ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να μπει σε μία διαδικασία διακανονισμού με τον Ισπανό, ώστε να του καταβάλλει τα χρήματα σε όσο το δυνατόν μικρότερες δόσεις.

Εάν δεν τα δώσει, τότε η ποινή είναι απαγόρευση μεταγραφών. Άρα αυτόματα δημιουργείται ακόμη ένα μέτωπο το οποίο επηρεάζεται από εκείνο του Φιορίν Ντουρμισάι.

Σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ δικαιωθεί από το CAS, τότε ο ΑΡΗΣ θα βρεθεί με το… μαχαίρι στο λαιμό για την οφειλή προς τον Ισπανό, αφού θα κινδυνεύει πάλι με απαγόρευση μεταγραφών και θα πρέπει να συμφωνήσει μαζί του. Από την άλλη, εάν υπάρξει αρνητική τροπή στην υπόθεση Ντουρμισάι, θα έχει απαγόρευση και σίγουρα έναν χρόνο για να ξοφλήσει τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό της ομάδας.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μία υπόθεση που θα απασχολήσει έντονα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X