Οι δύο δρόμοι της διαχείρισης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ καλείται να φτάσει σε μία αγωνιστική υπέρβαση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ισως ακόμα να αγγίξει και το… τέλειο παιχνίδι.

Η προσέγγιση του επερχόμενου αγώνα είναι σύνθετη και περιέχει πολλές παραμέτρους, όπως για παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστεί η ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να πάει στο ρίσκο από πολύ νωρίς και να πιέσει ψηλά την προβληματική άμυνα της Μακάμπι. Παράλληλα όμως θα αφήσει χώρους πίσω και θα εκτεθεί.

Από την άλλη υπάρχει και η πιο… συντηρητική προσέγγιση του αγώνα. Να πάει δηλαδή κάπως μαζεμένα για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και παράλληλα να ψάχνει εκείνο το ένα γκολ που θα αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Με δεδομένα τα προβλήματα της ομάδας ανασταλτικά, δύσκολα θα δώσει χώρους με το καλημέρα ή θα πάρει ρίσκα. Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει με το δεύτερο πλάνο και… βλέποντας και κάνοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο Τελ Αβίβ πάντως ο Μπούργος διαχειρίστηκε λάθος το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του και αυτή τη φορά καλείται να δείξει άλλη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, αφού ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X