Οι δύο κινήσεις που… καίνε και οι υπόλοιπες ανάγκες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λιγότερο από έναν μήνα έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν, μπαίνοντας πλέον στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Είναι η περίοδος που ο Τόλης Τερζής περιμένει αφίξεις παικτών με τους οποίους υπάρχουν συμφωνίες (Μενέντες, Σαβέριο, Φεράρι), αλλά και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Η Νο1 προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων είναι διπλή και αφορά μία κίνηση στο “6” και ακόμα μία στην κορυφή της επίθεσης, ώστε μαζί με ακόμα έναν στόπερ να διαμορφωθεί η πρώτη βάση του ρόστερ και μετά να πορευτεί αναλόγως.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Αηδόνης είναι ήδη εδώ όμως ο ΑΡΗΣ ψάχνει στην αγορά ακόμα μία πιο έμπειρη και βασική επιλογή.

Στο “6”, πέραν της κίνησης που γίνεται προσπάθεια να έρθει άμεσα είναι δεδομένη η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Στις θέσεις των εσωτερικών μέσω υπάρχει πληρότητα μετά και την έλευση του Πάβιτσιτς ενώ από εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί σίγουρα ακόμη έναν ενδεκαδάτο εξτρέμ και μία προσθήκη φορ εφόσον φύγει ο Γκρέι.

Με πιο απλά λόγια, ο ΑΡΗΣ θέλει ακόμα τουλάχιστον έξι κινήσεις για να ότι είναι… αρκετά καλά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να δει τί προσθαφαιρέσεις θα γίνουν ανάλογα και με την πορεία του στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα