Οι δύο χαφ και το δίδυμο Γιαρμολένκο-Βανάτ

από AllAboutARIS

Η Ντιναμό Κιέβου έχει βάλει ήδη δύσκολα στον ΑΡΗ πριν τη σέντρα του αποψινού αγώνα, αυξάνοντας τις απαιτήσεις από την στιγμή της λήξης του δεύτερου αγώνα με την Αραράτ.

Οι “κιτρινόμαυροι” πέρασαν μία απαιτητική εβδομάδα με αρκετή δουλειά και έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τους Ουκρανούς, οι οποίοι είναι μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα που διαθέτει σημαντικά “όπλα” τα οποία πρέπει να περιοριστούν απόψε.

Μέσα από τα φιλικά και τα επίσημα είναι ξεκάθαρη η ευκολία με την οποία η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με κυρίους εκφραστές στο σκοράρισμα τον… γνωστό Γιαρμολένκο και τον νεαρό Βλάντισλαβ Βανάτ.

Ο 21χρονος επιθετικός μετράει τρία γκολ στους δύο πρώτους αγώνες του ουκρανικού πρωταθλήματος, ξεκινώντας και απόψε στην κορυφή της επίθεσης με τη… συμπαράσταση του Γιαρμολένκο τον οποίο ο Λουτσέσκου τοποθετεί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί.

Κλειδί επίσης στο παιχνίδι της Ντιναμό είναι το κέντρο και ειδικότερα οι Σίντορτσουκ και Σαπαρένκο. Δύο έμπειροι και διεθνείς ποδοσφαιριστές που κάνουν αρκετή δουλειά τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό παιχνίδι της Ντιναμό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα