Οι εκκρεμότητες λίγο πριν την έναρξη

από AllAboutARIS

Ολο και πιο κοντά στην επίσημη έναρξη της νέας σεζόν βρίσκεται ο ΑΡΗΣ, προχωρώντας όσο μπορεί τον προγραμματισμό του λόγω CAS.

Το μεταγραφικό προχωράει… και δεν προχωράει, την ώρα που εκκρεμούν κάποια ζητήματα λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ένα από αυτά είναι η ανανέωση του Γιώργου Δεληζήση, η οποία βέβαια αποτελεί περισσότερο τυπική διαδικασία αφού οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν μαζί. Απλά πρέπει να πέσουν και οι υπογραφές. Δεν αποκλείεται βέβαια ο ΑΡΗΣ να περιμένει άμεσα μία θετική εξέλιξη από το CAS, ώστε να προχωρήσει κατευθείαν σε διετή και όχι μονοετή ανανέωση με τον έμπειρο στόπερ.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων υπάρχουν οι περιπτώσεις των Μπαγκαλιάνη και Μπακούτση. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται και το επόμενο διάστημα θα φανεί ποιές είναι οι διαθέσεις του ΑΡΗ.

Την ίδια στιγμή, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Έργκους Κάτσε, με τον οποίο ο ΑΡΗΣ έχει σχεδόν καταλήξει στους όρους της λύσης του συμβολαίου του.

Ολα τα παραπάνω ζητήματα δεν αποκλείεται να “τρέξουν” και πιο άμεσα, μετά τη χθεσινή παρουσία του Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X