Οι ελλείψεις… γεννούν την ευκαιρία που περίμενε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηρθε ως low cost επιλογή. Ως… λαχείο όπως χαρακτηρίστηκε τότε και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δύσκολα όμως θα γινόταν αυτό στον ΑΡΗ.

Πριν λίγους μήνες ο Βαλεντίνο Φατόρε βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου και με την πρόθεση να δοθεί δανεικός. Ο ίδιος δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο, έμεινε στη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα.

Η κατάσταση ανάκγης στα μετόπισθεν της ομάδας αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να στρέψει το βλέμμα του στον πρώην αμυντικό της Σεβίλλης, ο οποίος στο Βόλο θα πάρει το “βάπτισμα του πυρός” και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που… καίει για την ομάδα. Για αυτόν όμως είναι η ευκαιρία του.

Ηδη από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάντζιος άρχισε να τον βάζει στο κλίμα με την παρουσία του στην αποστολή, ως επιβράβευση για την προσπάθειά του στις προπονήσεις και τη γενικότερη παρουσία του στην καθημερινότητα της ομάδας. Και τώρα έρχεται η πρώτη του συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός.

Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο, όμως οι καταστάσεις του δίνουν μία ευκαιρία και αυτός καλείται να την αξιοποιήσει στον βαθμό που μπορεί.

Ένας από τους τελευταίους που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος αφού το τελευταίο δίμηνο ο Άκης Μάντζιος άνοιξε αναγκαστικά το ροτέισον, θέλοντας παράλληλα να έχει εικόνα για τους περισσότερους, με τους Σαβέριο και Δεληζήση να είναι αυτοί που απομένουν όπως και ο νεαρός Μπεκιαρίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα