Οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με τη χθεσινή (14/5) νίκη του επί της ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέταρτη σερί χρονιά, που οι Κιτρινόμαυροι βγαίνουν στην Ευρώπη, κάτι που δεν είχαν πετύχει ξανά στην ιστορία τους.

Πλέον έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στις… ευρωπαϊκές ημερομηνίες του ΑΡΗ. Οι Κιτρινόμαυροι, όπως και οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους από τον β’ προκριματικό γύρο. Ο ΑΡΗΣ θα μπει με τους βαθμούς της Ελλάδας (5.640) και θα πρέπει να περιμένει να «κλειδώσουν» οι θέσεις από όλες τις χώρες για να μάθει αν θα είναι στους ισχυρούς ή τους ανίσχυρους της κλήρωσης, που θα γίνει στις 15 Ιουνίου. Λογικά εκείνη την ημέρα θα κληρωθεί με ζευγάρι από τον προηγούμενο γύρο κι όχι με ομάδα. Οι αγώνες για τον β’ προκριματικό γύρο θα γίνουν στις 21 και στις 28 Ιουλίου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο, τα παιχνίδια του οποίου θα γίνουν στις 4 και 11 Αυγούστου. Τέλος, για τα play off η κλήρωση θα γίνει στις 2 Αυγούστου και τα παιχνίδια στις 18 και τις 25 Αυγούστου. Την επόμενη ημέρα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Conference League, που θα αρχίσουν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X