Οι ιδιαίτερες περιπτώσεις των Δεληζήση και Γκάμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι ανανεώσεις παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τον ΑΡΗ, από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά μέτωπα μετά τον Χουλιάν Κουέστα και η ομάδα φοράει ακόμα τις… χειροπέδες του CAS.

Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν αγωνιστικά κριτήρια, υπάρχουν όμως και κάποιες πιο ιδιαίτερες, όπως αυτές του Γιώργου Δεληζήση και του Μπρούνο Γκάμα.

Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν στον ΑΡΗ και τη νέα σεζόν, όπως και ο ίδιος ο ΑΡΗΣ δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή τους.

Με τον Γιώργο Δεληζήση έχουν γίνει ήδη κουβέντες και έχει εκφραστεί από τον ΑΡΗ, η επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του, αφού θέλουν να τον κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και το οικονομικό, αφού ο 35χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο με τον έναν, όσο και με τον άλλο, ο ΑΡΗΣ βλέπει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να ρίξουν αυλαία στο “Κλ. Βικελίδης” και ενδεχομένως να αξιοποιηθούν στη συνέχεια από κάποιο πόστο εντός της ομάδας.

Ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους δύο, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X