Οι ιδιοκτήτες της Σίτι αγοράζουν και την Παλέρμο

Η City Football Group, η εταιρεία που ελέγχει τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει ολοκληρώσει την αγορά και της Παλέρμο, συλλόγου που αγωνίζεται στην Β’ εθνική της Ιταλίας και πρόκειται να την προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει ήδη αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Παλέρμο, Ντάριο Μίρι, συναντήθηκε χθες στο Μιλάνο με εκπροσώπους της εταιρίας και συμφωνήθηκε η εξαγορά των μετοχών της, περίπου στα 70 εκατ. ευρώ.

Ετσι η ιταλική ομάδα θα περάσει στα χέρια της CFG, η οποία έχει ήδη τον έλεγχο σε Μάντσεστερ Σίτι, Γιοχαμάμα Μαρίνος (Ιαπωνία), Μοντεβιδέο Σίτι (Ουρουγουάη), Νέα Υόρκη FC (ΗΠΑ), Χιρόνα (Ισπανία), Λόμελ (Βέλγιο), Τρουά (Γαλλία), Σετσουάν (Κίνα) και Μουμπάι (Ινδία).

Πανελλαδικές: Αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS
Προηγούμενο άρθρο Πανελλαδικές: Αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS
Επόμενο άρθρο Νέες προσλήψεις «φρουρών πανεπιστημίων»
Νέες προσλήψεις «φρουρών πανεπιστημίων»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News