Οι Ισπανοί… αναλύουν το ντεμπούτο του Μορόν: «Αρχίζει να καθιερώνεται»

από AllAboutARIS

Ο Λόρεν Μορόν στην Αρμενία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ, παίζοντας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κόντρα στην Αραράτ. Η παρουσία του Ισπανού επιθετικού, δεν πέρασε απαρατήρητη στην πατρίδα του και ιδιαίτερα στην Μαρμπέγια, πόλη από την οποία κατάγεται.

Ιστοσελίδα της περιοχής… ανέλυσε την πρώτη εμφάνιση του 29χρονου ως Κιτρινόμαυρος. Μεταξύ άλλων η marbella24horas.es αναφέρει:

“Μόλις μια εβδομάδα μετά την άφιξή του στον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη, ο Λόρεν Μορόν έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Conference League. Ένα ματς που έφερε αντιμέτωπους την ελληνική ομάδα με την Αραράτ από την Αρμενία.

Στο 59′ ο Λόρεν Μορόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την ευκαιρία να σκοράρει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια πίεσε τον Αρμένιο τερματοφύλακα και λίγο έλειψε να σκοράρει με κόντρα. Ο Λόρεν έδειξε καλά στοιχεία, ήδη αρχίζει να καθιερώνεται στην ομάδα του και είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ από την άκρη της περιοχής που πέρασε λίγο έξω αγγίζοντας το δοκάρι.

Στο τέλος, ισοπαλία 1-1 που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τον δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα και στον οποίο ο Λόρεν θα έχει πιθανότητες να μπει στην αρχική ενδεκάδα”.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα