Οι Ισπανοί στέλνουν τον Μάνου Γκαρσία στη Χιχόν, διαψεύδει η ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Το μέλλον του Μάνου Γκαρσία με την Σπόρτινγκ Χιχόν μπλέκουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, μια εξέλιξη η οποία εφόσον ισχύει δεν αποκλείεται να συνδέεται με την συμφωνία του ΑΡΗ για την απόκτηση των Μοντσού και Σιφουέντες.

Συγκεκριμένα, το όνομα του μεσοεπιθετικού του ΑΡΗ συνδέεται με την Σπόρτινγκ Χιχόν και το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στην Ισπανική ομάδα. Μάλιστα θα τοποθετηθεί και μια ρήτρα 2,8 εκατ. ευρώ, η οποία θα μετατραπεί σε υποχρεωτική αν η Χιχόν προβιβαστεί.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ αποπληρώνει την Χιχόν σε τέσσερις δόσεις, έχοντας πληρώσει ήδη τις δύο, οπότε απομένουν άλλες δύο συνολικού ύψους περίπου στα 1,8 εκατ. ευρώ. Προφανώς θα μπουν και αυτές στο όλο deal, αν επιβεβαιωθεί το ισπανικό δημοσίευμα.

Διαψεύδει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Παρ’όλα αυτά, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τα δημοσιεύματα δεν ισχύουν και ο Μάνου Γκαρθία αυτή τη στιγμή αποτελεί κομμάτι του ρόστερ.

Παράλληλα τονίζουν την… έλλειψη σοβαρότητας σε φημολογούμενες προτάσεις όπως η παραπάνω, επισημαίνοντας πως μόνο αν φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία θα μπουν σε διαδικασία να εξετάσουν τη πώληση του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα