Οι κάρτες, η τελευταία αγωνιστική και τα Playoffs

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά τα Playoffs 5-8, στοιχείο που φέρνει στο προσκήνιο και το θέμα με τις κίτρινες κάρτες.

Πρόβλημα έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο. Ο Μπράμπετς έχει πέντε, ενώ οι Σιφουέντες, Μεντίλ και Σίστο από δύο και πρόκειται για μια τετράδα παικτών, που είναι υποχρεωμένοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή κόντρα στη σημερινή (09/03) αναμέτρηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αν κάποιος εξ αυτών παρατηρηθεί με κάρτα, τότε αυτόματα θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στην πρεμιέρα των Playoffs. Δεν υπάρχει επιλογή δηλαδή. Επίσης, τονίζεται ότι πέραν των τιμωρημένων (αν αυτοί προκύψουν), με την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, «εξαφανίζονται» οι κίτρινες και όλοι οι παίκτες αρχίζουν και πάλι από το μηδέν.

Καμπανιακός – Ηρακλής: 0-2 με προβολή (ξανά) του Τσιριγώτη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Καμπανιακός – Ηρακλής: 0-2 με προβολή (ξανά) του Τσιριγώτη (vid)
Επόμενο άρθρο Ξεχωριστή μέρα για τον Άλβαρο Σαμόρα (pic)
Ξεχωριστή μέρα για τον Άλβαρο Σαμόρα (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News