Οι μέτριες εμφανίσεις του ΑΡΗ δεν…κουκουλώνονται με πέτσινα πέναλτι! (vid)

από AllAboutARIS
To απόγευμα του Σαββάτου ήταν δύσκολο για τον οργανισμό του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Ακόμα και του μπασκετικού. Για αυτό και τα διαιτητικά εγκλήματα της Τούμπας -για ακόμη μία αγωνιστική- πέρασαν στα ψιλά γράμματα…
Ο φετινός “πρωταθλητής” των πέναλτι έστησε για ακόμη μία φορά τη μπάλα στη βούλα, όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα για αυτόν. Οπως και με τον Παναιτωλικό. Μόνο που αυτή τη φορά, το έγκλημα ήταν διπλό!
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε μέσα στην Τούμπα, τη στιγμή που οι άνθρωποι των γηπεδούχων… γκρίνιαζαν στο Φωτιά επειδή θεώρησαν ότι νωρίτερα υπήρξε πέναλτι υπέρ τους. Έτσι έχουν μάθει τελευταία κιόλας… Το αποτέλεσμα ήταν ο Φωτιάς να… φάει το bullying, να γυρίσει τη φάση πίσω, να ακυρώσει το τέρμα των Κρητικών και να δώσει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να προηγηθεί με ένα πέναλτι που δεν υπάρχει, αφού η μπάλα χτυπάει πρώτα στο πόδι του Βούρου, παίρνει κατεύθυνση προς τα πάνω και μετά βρίσκει το χέρι του.
Πόσοι Αρειανοί πιστεύετε ότι θα γύριζε τέτοια φάση υπέρ του ΑΡΗ;
Δυστυχώς οι κακές εμφανίσεις της ομάδας βοηθούν ώστε να περνούν πιο χαλαρά τα διαιτητικά εγκλήματα υπέρ του συμπολίτη. Διότι αυτή είναι η ψυχολογία του κόσμου.
Ο ΑΡΗΣ μάχεται για την είσοδό του στα πλέι οφ και διαχειρίζεται ένα στημένο -6 πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και την ίδια στιγμή ο συμπολίτης “ξεκολλάει” κάθε αγωνιστική από τη μετριότητά του με πέτσινα πέναλτι.
Ο Φωτιάς από την Πέλλα έδειξε “παίζετε” σε δύο καθαρά πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ κόντρα στον ΟΦΗ αλλά τον ξεφτίλισε το VAR. Xθες στην Τούμπα το ξεφτίλισε αυτός!
Ο Φωτιάς ήταν αυτός που σε ίδια φάση στο Ατρόμητος-ΑΡΗΣ, θεώρησε ως VAR ότι υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο πόδι του. Στην κριτική εκείνης της αγωνιστικής ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με την αρχική απόφαση του διαιτητή Περράκη να μην δώσει παράβαση για τους προφανείς λόγους ενώ… άδειασε τον Φωτιά που κάλεσε τον ρέφερι για να εξετάσει τη φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα