Οι μεγάλοι κερδισμένοι του φιλικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενα φιλικό κόντρα στην Κ-19 σίγουρα δεν προσφέρεται για ασφαλή αγωνιστικά συμπεράσματα, αποτελώντας περισσότερο μία ευκαιρία χρόνου συμμετοχής για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Στην προκειμένη περίπτωση οι Ζαν Ζουλ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ ήταν αυτοί που βγήκαν περισσότεροι κερδισμένοι από το χθεσινό οικογενειακό διπλό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Καμερουνέζος ήταν τιμωρημένος τις πρώτες δύο αγωνιστικές ενώ δεν αγωνίστηκε την 3η, έχοντας ανάγκη ενίσχυσης του αγωνιστικού του ρυθμού εν όψει της συνέχειας και των ντέρμπι που έρχονται.

Ως το μοναδικό “καθαρό” “6άρι” του ρόστερ, ο Ζουλ μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Για αυτό και είναι πιθανό να πάρει κάποια λεπτά κόντρα στον ΟΦΗ, πιθανότατα ως αλλαγή.

Οσον αφορά το Σουλεϊμάνοφ, το χθεσινό ήταν… βάλσαμο “σπάζοντας” τη μονοτονία των προπονήσεων για τον ίδιο λόγω της τιμωρίας του. Ο Ρώσος έχει εκτίσει τρεις αγωνιστικές και απομένουν ακόμη δύο μέχρι να επιστρέψει στην 6η αγωνιστική και στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα