Οι μεταγραφές θα κρίνουν την πορεία και πρέπει να είναι επιπέδου Μορόν

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Ο ΑΡΗΣ έκανε αυτό που έπρεπε, προκειμένου να εξασφαλίσει ηρεμία, ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος. Ήταν βελτιωμένος, εμφάνισε και πάλι, όμως, τις γνωστές αδυναμίες, ενώ ο Άκης Μάντζιος, στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, βοήθησε κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Ακόμα και έτσι, όμως, ακόμα και με αυτόν τον αγχωτικό τρόπο, η ομάδα κέρδισε χρόνο, προκειμένου να δουλέψει μαζί με τον προπονητή, το επόμενο χρονικό διάστημα πάνω στα κακώς κείμενα. Εκτός από δουλειά, όμως, η ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται και ενίσχυση με παίκτες σε καίριες θέσεις. Ο Άκης Μάντζιος τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα αποκτηθούν τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές.

Το μπαλάκι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον Θόδωρο Καρυπίδη, που θα πάρει και τις οριστικές αποφάσεις. Οι οποίες θα είναι και καθοριστικές για την πορεία που θα έχει ο Άρης στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και τους στόχους που θα διεκδικήσει.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν φτάνει απλά ο Άρης να αποκτήσει ποδοσφαιριστές. Δεν φτάνει να κάνει μεταγραφές, απλά για να κάνει. Θα πρέπει οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι επιπέδου Μορόν. Να μπουν, δηλαδή, στην ενδεκάδα και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Να είναι επιδραστικοί, στον τρόπο παιχνιδιού της. Ένα γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι ήταν ο απολογισμός του Ισπανού φορ στο χθεσινό (3/9) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ και στα εξτρέμ, καθώς και έναν ακόμα επιθετικό. Χρειάζεται παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχει, παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ποδοσφαιριστές που θα έχουν «γεμάτες» χρονιές και θα είναι έτοιμοι να μπουν και να προσφέρουν άμεσα. Βοηθώντας τον να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα