Οι παίκτες ξεκουραζόνται, ο Μπούργος… ανυπομονεί για την επόμενη εβδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σημερινό ρεπό είναι μία ανάσα έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες διαδοχικών και απαιτητικών αγώνων για τους παίκτες του ΑΡΗ, μαζί και με μία αλλαγή προπονητή.

Μέσα σε έξι μέρες η ομάδα αντέστρεψε το κλίμα και επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Πλέον είναι στο χέρι της να παραμείνει, εφόσον κερδίσει και τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα ή και με άλλους συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Για την ώρα οι παίκτες θα ξεκουραστούν σήμερα, με τον Χερμάν Μπούργος την ίδια ώρα να έχει ήδη στο μυαλό του την εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο και τον “γεμάτο” κύκλο κανονικών προπονήσεων που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Αργεντινός δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει πολύ τις προηγούμενες μέρες, αναλαμβάνοντας την περασμένη Τρίτη και έχοντας να διαχειριστεί δύο παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών.

Από τη Δευτέρα περιμένει τους παίκτες στο γήπεδο και οι επόμενες προπονήσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέριν, αφού θα δουλέψει με περισσότερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι και θα ανεβάσει αρκετά τους ρυθμούς. Θα είναι μία πρώτη χρονική περίοδος στην οποία θα φανερώσει κάποια από τα “θέλω” του και τουσ στόχους του για την ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα