Οι πιθανές κινήσεις και η “μαύρη λίστα”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιθετικός και στόπερ… Δύο κινήσεις που αποτελούν προτεραιότητα για τον ΑΡΗ εδώ και καιρό. Ισως όμως να μην είναι οι τελευταίες της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα έλεγαν “όχι” σε κάποιες συμπληρωματικές προσθήκες, έχοντας και το χρονικό περιθώριο για να τις κάνουν.

Στα υπόψιν είναι μία κίνηση για έναν επιτελικό μέσο που θα πλαισιώσει τον Μπερτόγλιο και με την ικανότητα να περνάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Ένα ζήτημα επίσης είναι ο πέμπτος στόπερ που θα προστεθεί στο ρόστερ -εδώ υπάρχει και η επιλογή του Ασλανίδη- αλλά και ένας παίκτης ενδεχομένως για τα άκρα της άμυνας.

Στο “9” είναι δεδομένη προσθήκη ενός βασικού παίκτη, ίσως όμως και ενός ακόμη.

Ολες οι παραπάνω κινήσεις, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό και από τις αποδεσμεύσεις. Άλλες σε μικρότερο και άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό.

Για παράδειγμα, για να μπει ο ΑΡΗΣ σε διαδικασία απόκτησης ενός δεύτερου φορ, πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Μήτρογλου. Μία υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με του Μπρούνο που θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Το ποσό που θα ελευθερωθεί από το μπάτζετ της ομάδας, θα επηρεάσει τον αριθμό αλλά και την ποιότητα των συμπληρωματικών κινήσεων που ενδεχομένως θα κάνει ο ΑΡΗΣ μέχρι τα τέλη του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα