Οι συζητήσεις στα αποδυτήρια, το κίνητρο και ο… μονόδρομος

από AllAboutARIS

Πολλάκις έχει αναφερθεί φέτος ότι ο ΑΡΗΣ ίσως και να αδίκησε τον εαυτό του. Θα μπορούσε δηλαδή να τα πάει καλύτερα βαθμολογικά και να ήταν το απόλυτο αφεντικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μία από τις ομάδες που τον πλήγωσε στην regular season ήταν και ο προσεχής αντίπαλός του, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Κιτρινόμαυροι όχι απλά δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν, αλλά γνώρισαν δύο ήττες που… πλήγωσαν. Η μία στη Θεσσαλονίκη με βαρύ σκορ, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και η άλλη στα Γιάννινα, που αποτέλεσε και το… κύκνειο άσμα του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας.

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ θα βρει μπροστά του για τρίτη φορά τον ΠΑΣ σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Αφενός πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, γιατί κάθε άλλο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα μέσα στο Χαριλάου, θα είναι γκέλα κι αφετέρου έχει μια καλή ευκαιρία, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, και να αυξήσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και να περάσει την ΑΕΚ.

Όλα τα παραπάνω έχουν συζητηθεί στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου γίνεται λόγος για ένα παιχνίδι… μονόδρομο προς τους τρεις βαθμούς. Προφανώς και τρίτη στραβή με τον ίδιο αντίπαλο δεν είναι το ιδεατό κι έχει γίνει αντιληπτό πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα