Οι συνθήκες για να φάνουν πράγματα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανατωλικό, ο ΑΡΗΣ αναμένεται να βρει απέναντί του μία ομάδα με την όχι και τόσο συνηθισμένη προσέγγιση των… μικρομεσαίων στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι Αγρινιώτες παρουσιάζουν φέτος μία πιο ποδοσφαιρική προσέγγιση έχοντας τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο τους. Δηλαδή προσπαθούν να παίξουν κάτι, που σημαίνει ότι δεν κλείνονται για πολύ μεγάλα διαστήματα πίσω και αφήνουν χώρους.

Ο Παναιτωλικός έχει μόλις μία νίκη αλλά αυτή έχει έρθει μέσα στον Ατρόμητο με 2-1. Έχει σκοράρει επτά φορές και στα έξι από τα επτά ματς που έχει δώσει. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά των 11 γκολ παθητικών, επίσης στα έξι από τα παιχνίδια  του εώς τώρα στη Super League.

Ο ΑΡΗΣ θα έχει, υπό προϋποθέσεις, την ευκαιρία να “ξεκολλήσει” από το 1-0 και ενδεχομένως βρει χώρους στο γήπεδό τους, μέσα από τους οποίους να αναδειχθεί συνολικά η επίθεσή του και ειδικότερα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Για αυτό βέβαια απαιτείται καλή κυκλοφορία στο σετ παιχνίδι αλλά κυρίως στο τρανζίσιον όπου μπορεί να βρει την αντίπαλη άμυνα σε ανισορροπία και να κάνει πιο εύκολο το απόγευμα του.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X