Οι τέσσερις “μεγάλοι” μαζί και το συμφέρον του ΠΑΟΚ με τους μικρομεσαίους

από AllAboutARIS

Η έναρξη της Super League 1 παραμένει στον “αέρα” αφού ούτε σήμερα εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ψηφοφορία έληξε ισόπαλη, 7-7 και τέσσερις “μεγάλοι” τάχθηκαν υπέρ της έναρξης. ΑΡΗΣ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός… Ο ΠΑΟΚ; Πήγε με τους μικρομεσαίους.

Πόσες φορές έχουμε δει τους γνωστούς προπαγανδιστές να απομονώνουν και να… τεντώνουν ψηφοφορίες στις οποίες ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός μπορεί να ψήφισαν το ίδιο… Τώρα όμως που δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά πλαισιώνονται από ΑΕΚ και ΠΑΟ; Τώρα σιγή ασυρμάτου…

Στην Κλεάνθους συγκρίνουν τους εαυτούς τους με μεγέθη που είναι πολύ μακριά από αυτούς, ζητώντας πάνω από 10 εκατ. ευρώ!

Φυσικά ακόμα δεν βρήκαν πουθενά όλα αυτά τα λεφτά. Και για αυτό δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό.

Οσο λοιπόν παραμένουν… αστέγοι και δεν μπορούν να γυρίσουν στο αποτυχημένο πρότζεκτ του PAOK TV, τάσσονται μαζί με τους μικρομεσαίους υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και… παρακαλάνε μαζί με Βόλο και Λαμία.

Και ποιός ο λόγος της κεντρικής διαχείρισης; Διότι νομίζουν ότι είναι οι εμπορικότεροι της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να πείσουν μάλιστα την κοινή γνώμη με τις … πεντακάθαρες δημοσκοπήσεις στο ανοικτό κανάλι. Αυτές θέλουν να χρησιμοποιήσουν και στην κεντρική διαχείριση.

Δυστυχώς για αυτούς, δεν είναι στην εξουσία ο Τσίπρας για να τους δώσει αυτά τα λεφτά μέσω της ΕΡΤ. Ετοιμος ήταν πριν δύο χρόνια άλλωστε…

Προτεινόμενα Άρθρα