Οι τρεις τελευταίες «εικόνες» του Κουέστα

από Γιάννης Παντελίδης

Ο Χουλιάν Κουέστα ανανέωσε με τον ΑΡΗ και θα παραμείνει στα Κιτρινόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ήταν επιθυμία του Χερμάν Μπούργος και έγινε πράξη.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, προφανώς υποκειμενική, αλλά κανείς από εμάς δεν αποφασίζει. Αυτό το κάνουν εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα, έχουν την ευθύνη των αποφάσεων και βρίσκονται εκεί γι’ αυτή τη δουλειά. Κι εδώ κάπου τελειώνουν όλα…

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει βέβαια, τα λάθη που έκανε ο Ισπανός γκολκίπερ κατά την τετραετή θητεία του στον ΑΡΗ. Κάποια εκ των οποίων στοίχισαν πολύ και οικονομικά, αλλά και σε πρεστίζ. Κανείς όμως επίσης, δεν πρέπει να βγάλει από το μυαλό του, ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, που έχει δώσει βαθμούς στην ομάδα, έχει παίξει ακόμη και τραυματίας και φυσικά ήταν μέσα σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές, που πριν από μερικά καλοκαίρια, με ρίσκο για την καριέρα του, αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΡΗ έναν επιπλέον μήνα, χωρίς συμβόλαιο. Τότε με τον κορωνοϊό που η ομάδα έμεινε με 12-13 παίκτες!

Ο Κουέστα είναι τέσσερα χρόνια στον ΑΡΗ κι αν μη τι άλλο «νιώθει» από ΑΡΗ. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας με πολύ μεγάλη προσφορά.

Πέρα απ’ όλα τα άλλα κρατάω τις τρεις τελευταίες εικόνες που μου έμειναν. Δύο είναι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την επική ανατροπή. Η μία, καταλαβαίνετε, είναι το κλάμα του. Η άλλη; Στο 0-2, ίσως και προκλητικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μένουν μέσα στην περιοχή του και αγκαλιάζονται για να πανηγυρίζουν. Και πηγαίνει ο γίγαντας τους αρπάζει όλους μαζί και τους διώχνει, βάζοντας τους… χέρι επειδή καθυστερούσαν. Στέλνοντας το μήνυμα: «μέσα στην περιοχή μου δεν θα πανηγυρίσετε ξανά».

Όσο για την τρίτη, μια off the record κουβέντα που είχαμε στα Γιάννινα, έξω από τα αποδυτήρια, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΑΡΗ.

Όσα ακολούθησαν έμειναν στην ιστορία…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X