Οι φίλοι του ΑΡΗ έδειξαν και πάλι τον δρόμο…

από AllAboutARIS

Την στιγμή που τα γήπεδα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας παραμένουν κλειστά εδώ και 1,5 μήνα, χθες ο Βόλος φιλοξένησε ένα υπέροχο σκηνικό που έκανε τον γύρο των ΜΜΕ και των social media.

Οι φίλαθλοι των “Κιτρινόμαυρων” βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους, κόντρα στη τοπική Νίκη Βόλου.

Οι υποστηρικτές των δύο ομάδων ήρθαν σε συνεννόηση και εισήλθαν στο γήπεδο από την ίδια θύρα, στέλνοντας σε όλους ένα μήνυμα. Μπορεί στο Πανθεσσαλικό να έριχνε χιονόνερο, όμως η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σίγουρα ζέστανε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Σε ένα χρονικό διάστημα που το οπαδικό κίνημα πλήττεται από τα κλειστά γήπεδα, οι φίλοι του ΑΡΗ βρήκαν ξανά τον τρόπο και έδειξαν τον δρόμο.

Όπως το είχαν κάνει και με τις αμοιβαίες ανταλλαγές εισιτηρίων με οπαδούς άλλων ομάδων, όπου για παράδειγμα φίλοι του ΑΡΗ είχαν φιλοξενηθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” και του Ολυμπιακού στο “Κλ. Βικελίδης”.

Κάπως έτσι οι “Κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν πανέμορφες εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό… σύμπαν. Με… μότο ότι «Απαγορεύονται οι απαγορεύσεις» και με μοναδικό κίνητρο να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, ανεξαρτήτως έδρας και αθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα