Ολα ανοικτά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μερικά 24ωρα έμειναν για να πέσει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και να ξεκαθαρίσει -πιθανότατα- το τοπίο του φετινού ρόστερ του ΑΡΗ.

Μετά από εννέα μεταγραφές -ουσιαστικά οκτώ δίχως τον Φαμπιάνο- οι κιτρινόμαυροι έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης για περαιτέρω προσθήκες, πριν ανοίξει το παράθυρο των ελεύθερων και των σαφώς λιγότερων επιλογών στην αγορά.

Το ενδεχόμενο ακόμη μιας κίνησης φαντάζει ολοένα πιο δύσκολο αλλά όχι απίθανο… Ο ΑΡΗΣ έχει όρθιες τις… κεραίες του για το ενδεχόμενο ακόμη μιας προσθήκης, κατά προτίμηση στην κορυφή της επίθεσης και με την όποια κίνηση για τα χαφ να ακολουθεί.

Πρόκειται για την μοναδική θέση στην οποία η ομάδα δεν έχει το αντίστοιχο βάθος με τις υπόλοιπες. Ο Μορόν είναι το βαρύ χαρτί και ο Σαμόρα… μεταμορφώνεται καθημερινά σε φορ. Στην Αλκμήνης όμως δεν θα έλεγαν οχι σε κάτι ακόμα αλλά υπό προϋποθέσεις. Μια περίπτωση στυλ Αραούχο δηλαδή -αν όχι τον ίδιο- που θα αποτελέσει δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ισπανό “μπόμπερ”.

Εάν δεν γίνει κάποια κίνηση μέχρι μεθαύριο το βράδυ τότε ο ΑΡΗΣ πιθανότατα θα πορευθεί ως έχει και θα περιμένει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να κάνει τις οποίες διορθωτικές κινήσεις χρειαστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα