Ολα στο τραπέζι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σημείο αναφοράς η σημερινή ημέρα για τον ΑΡΗ της επόμενης μέρας και συγκεκριμένα η συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή.

Ο Κροάτης αθλητικός διευθυντής επέστρεψε από το εξωτερικό και στη διάρκεια της ημέρας θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει δια ζώσης τον προπονητή της ομάδας για τις επαφές που είχε με φόντο την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά ζητήματα που περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης, στην οποία δεν αποκλείεται να συμμετέχει ο Θεόδωρος Καρυπίδης όπως και άλλα στελέχη της ομάδας.

Παράλληλα με το μεταγραφικό, εξέχουσα θέση στα topics συζήτησης βρίσκεται το υπάρχον ρόστερ, με εκκρεμότητες όσον αφορά παραμονές και αποχωρήσεις παικτών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται… κάπου ανάμεσα.

Ανανεώσεις, προετοιμασία, σταφ σίγουρα θα συζητηθούν ενώ δεν αποκλείεται στο τραπέζι να πέσει και το θέμα του γενικού αρχηγού, το οποίο χειρίζεται από κοντά και ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο στόχος είναι σήμερα να παρθούν κάποιες αποφάσεις ώστε μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης να υλοποιηθούν κάποια πρώτα κομμάτια του σχεδιασμού.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X