Ολλανδία: Οι διεθνείς προπονήθηκαν με τη φανέλα της ερασιτεχνικής τους ομάδας! (vid)

από AllAboutARIS
Η εθνική Ολλανδίας πήρε μια υπέροχη πρωτοβουλία για να τιμήσει την ημέρα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι διεθνείς εμφανίστηκαν στην προπόνηση της με τις φανέλες των ομάδων στις οποίες άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο!

Είναι «αστέρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχουν κερδίσει το ύψιστο προνόμιο για έναν παίκτη που είναι να αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα. Όλοι, όμως, από κάπου ξεκίνησαν. Πολύ πριν φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο, κλωτσούσαν μπάλα ως πιτσιρίκια στο ερασιτεχνικό κλαμπ της γειτονιάς τους. Κι ακριβώς αυτά τα κλαμπ θέλησε να τιμήσει η εθνική Ολλανδίας, λαμβάνοντας μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Οράνιε εμφανίστηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής ανήμερα της εθνικής ημέρας ποδοσφαίρου (10/6) ο καθένας με τη φανέλα του συλλόγου στον οποίο άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα ήταν να «πλημμυρίσει» ο αγωνιστικός χώρος από διαφορετικά χρώματα και εμφανίσεις κάθε λογής, εκτός από εκείνη της… εθνικής Ολλανδίας.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ φόρεσε τη φανέλα της Άρκελ με την οποία αγωνίστηκε από έξι ως οκτώ ετών, ο Μέμφις Ντεπάι την άκρως «old-school» και αέρινη φανέλα της Μόορντρεχτ και όλοι την αντίστοιχη «πρώτη» τους, διασκεδάζοντας στο έπακρο τη συγκεκριμένη προπόνηση όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσαν οι Οράνιε.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X