Ολλανδικά ΜΜΕ: «Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Πίρσμαν στην Χρόνινχεν»

από AllAboutARIS

Είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΑΡΗ. Ο Βέλγος αριστερός μπακ, αν κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, απ’ ότι φαίνεται θα το λύσει, καθώς έχει βρει την επόμενο σταθμό της καριέρας του, που, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ολλανδική Χρόνινχεν.

Μάλιστα, στην Ολλανδία ήδη θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 32χρονος αμυντικός, αναμένεται να ενταχθεί στη νέα ομάδα του, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

“Μόλις ολοκληρωθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα του Πίρσμαν με τον ΑΡΗ, τότε θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο”, αναφέρει η ιστοσελίδα rtvnoord, ενώ η dvhn, τονίζει μεταξύ άλλων:

“Ο Μάρβιν Πίρσμαν φαίνεται να είναι η επόμενη καλοκαιρινή ενίσχυση της Χρόνινχεν. Ο 32χρονος Βέλγος αριστερός μπακ πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, όπου έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2025. Όλα τα… σήματα φαίνονται τώρα να είναι πράσινα και ο Πίρσμαν αναμένεται να φτάσει στο Χρόνινχεν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας”.

Προτεινόμενα Άρθρα